Introductieprogramma Yoga | Adhouna centrum van bewustwording en welzijn Brunssum

datum: zondag 13 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Introductieprogramma Yoga | Adhouna centrum van bewustwording en welzijn Brunssum

BE STRONG, BE HEALTHY, BE HAPPY

Zondag 13 augustus 20 augustus 27 augustus 3 september starten wij met een introductieprogramma. Kom kennismaken met de verschillende stijlen en ontdek wat yoga voor je kan betekenen!

Wil je starten met yoga?

Kom dan naar de introductieprogramma, zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat de lesvorm en docent bij je passen.

Het Yoga Introductieprogramma bestaat uit een introductieles van 2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen volgen voor € 40.

Dit programma is speciaal opgezet om nieuwe yogaleerlingen niet alleen vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga, maar ook om flexibiliteit, kracht, rust en harmonie te creëren in lichaam en geest. Daarbij komen de ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen.

De Introductieles wordt gegeven door Birame Gueye.

Start Zondag 13 augustus 10:30 - 12:30 uur.

Volg je al yogalessen bij Adhouna maar wil toch de introductieles meedoen? Dan kun je ook meedoen met de 2 uur sessie, voor € 15,- .
http://www.adhouna.nl
Adres; Marebosjesweg 7
6446AA Brunssum

bron: https://www.facebook.com/events/662840017241075/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstenrade | 112 alarmeringen Amstenrade | Goedkoop Tanken in Amstenrade | Supermarkten in Amstenrade | Weerbericht Amstenrade